Taakveld: onderhoud gebouwen, tuin en/of kerkhofzaken

Op deze link kunt u wekelijks de vieringen volgen op zondag om 11.00 in de Michaelkerk.
Om 9.30 wordt om de week beurtelings de viering in de Servatiuskerk en de Onze-Lieve-Vrouw-presentatie uitgezonden. Zie ons vieringenrooster voor meer details.

Aanspreekpunt is de  heer A.J.A.C. (Léon) de Louw als gebouwenbeheerder in het parochiebestuur.

Meldingen op dit gebied graag via het parochiecentrum in Beek en Donk, 0492 46 12 16 tijdens openingstijden.
Buiten openingstijden kunt u bellen naar de heer De Louw op nummer 06 28 88 82 91 of stuur een email naar LdeLouw@eustachiusparochie.nl

Begraafplaatsen in onze parochie:

De parochie Zalige pater Eustachius van Lieshout beschikt over de volgende begraafplaatsen:

Beek en Donk:                  H.Leonardus en De Oude Toren

Aarle-Rixtel:                      OLV Presentatie

Lieshout:                            St.Servatius

Mariahout:                        OLV van Lourdes

Beheerder:         Adri Vogels

Triangelstraat 1

5741 WB Beek en Donk

adrivogels@onsbrabantnet.nl

Voor vragen over de begraafplaatsen, c.q. tarieven/verlengingen neemt u contact op met de beheerder.