Taakveld: onderhoud gebouwen, tuin en/of kerkhofzaken

Aanspreekpunt is de  heer A.J.A.C. (Léon) de Louw als gebouwenbeheerder in het parochiebestuur.

Meldingen op dit gebied graag via het parochiecentrum in Beek en Donk, 0492 46 12 16 tijdens openingstijden.
Buiten openingstijden kunt u bellen naar de heer De Louw op nummer 06 28 88 82 91 of stuur een email naar LdeLouw@eustachiusparochie.nl

Kerkhof Aarle-Rixtel
Aanspreekpunt voor Aarle-Rixtel is de heer M.W.M. (Marty) van Bommel

Kerkhoven in Beek en Donk, bij de Oude Toren en Leonarduskerkhof

Kerkhof Lieshout
Beheerder: de heer A.C.M. (Toon) Maas (lid van het parochiebestuur voor onze kerkhoven)

Kerkhof Mariahout
Aanspreekpunt voor Mariahout is de heer G. (Gerard) Bunthof

Voor vragen over kerkhofzaken/ verlengingen/tarieven en of nota’s kunt u bellen naar de heer Vogels (Adri) , beheerder voor Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Mariahout,  op telefoonnummer: 06 29117680.
Het e-mailadres van heer Vogels is: Adrivogels@onsbrabantnet.nl.

Voor vragen rondom kerkhofzaken/verlengingen,tarieven en of nota’s over het kerkhof in Lieshout kunt u bellen naar de heer Maas (Toon) op telefoonnummer 0499 422439.