Jeugd- en Jongerenpagina

Op deze link kunt u wekelijks de vieringen volgen op zondag om 11.00 in de Michaelkerk.
Om 9.30 wordt om de week beurtelings de viering in de Servatiuskerk en de Onze-Lieve-Vrouw-presentatie uitgezonden. Zie ons vieringenrooster voor meer details.

Hieronder vind je het jaarprogramma van Jong Bisdom Den Bosch. Klik op de activiteiten voor meer informatie.
Je kunt je inschrijven op Facebook of door een email te sturen naarjongeren@bisdomdenbosch.nl.
April
DiaconAction: tieners en jongeren in actie voor de medemens
DiaconAction is een jaarlijks terugkerend initiatief waarbij tieners en  jongeren uitgenodigd worden zich gezamenlijk diaconaal in te zetten voor mensen in hun eigen omgeving. In heel Nederland bedenken groepen een eigen activiteit (bijvoorbeeld het maken en uitdelen van fruitmanden of het bezoeken van een bejaardentehuis) en voeren die als groep samen uit. Elke groep is vrij om te kiezen op welk moment in het jaar de actie wordt uitgevoerd.
Tiener- en jongerengroepen in ons bisdom zijn van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen! Ook voor de vormselgroep is het een leuk idee om met een eigen actie deel te nemen aan DiaconAction.
Voor elke groep die deelneemt aan DiaconAction ligt een mooi gadget klaar. Dit jaar is dat een knalgroen rugtasje (zie foto): opvallen gegarandeerd! Om rugtasjes voor de groep te ontvangen, vragen we elke groep zich aan te melden via jongeren@bisdomdenbosch.nl, met vermelding van parochie, adres en aantal deelnemers. Wij sturen de rugtasjes dan z.s.m. toe.
Meer informatie over DiaconAction en allerlei ideeën voor een eigen actie is hier te vinden:www.diaconaction.eu.
Nieuwsbrief Jong Bisdom Den Bosch
Iedere twee maanden verschijnt er een digitale nieuwsbrief met daarin informatie over het tiener-en jongerenwerk in het bisdom. Hieronder kunt u de nieuwsbrief downloaden. Wanneer u de volgende editie van de nieuwsbrief per e-mail wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen naar jongeren@bisdomdenbosch.nl.
Volg ons op Facebook om te hoogte te blijven van de activiteiten!   facebook.png

Door op onderstaande link te klikken kom je terecht in de Jeugd- en Jongerenpagina.

jeugd-en-jongeren-pagina-2016-2017