In memoriam: Diaken Hans Bekx

Op deze link kunt u wekelijks de vieringen volgen op zondag om 11.00 in de Michaelkerk.
Om 9.30 wordt om de week beurtelings de viering in de Servatiuskerk en de Onze-Lieve-Vrouw-presentatie uitgezonden. Zie ons vieringenrooster voor meer details.

PERSBERICHT

Wij zijn vrijdag 6 november opgeschrikt door het trieste bericht van het plotselinge overlijden van onze diaken Hans Beks.

Hans Beks was sinds december 2015 diaken in onze parochie zalige pater Eustachius van Lieshout in Laarbeek. In die periode heeft hij zich bijzonder ingezet voor de minderbedeelden in en buiten onze parochie. Daarnaast was hij actief om wekelijks diverse vieringen en uitvaarten in onze vier dorpskernen met veel overgave en inzet te verzorgen.

Wij wensen Tineke de kinderen en kleinkinderen veel sterkte en kracht bij dit plotselinge verlies.

Namens kerkbestuur

Kees van der Meij, vice-voorzitter

Henk van Eijndhoven, secretaris.