Condoleanceregister Diaken Hans Beks

Ter nagedachtenis aan Diaken Hans Beks krijgt u hieronder de gelegenheid een condoleancebericht achter te laten. De condoleancepagina is vergelijkbaar met de gastenboeken die u wel vaker ziet op websites. Wij zullen uw bijdrage zo snel mogelijk beoordelen en publiceren.

Klik op de rouwkaart of op deze link om die in groter formaat te bekijken.

Condoleanceregister Diaken Hans Beks

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het condoleanceregister nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
16 berichten.
T. en M. Voorhout uit Aarle- Rixtel heeft geschreven op 18 november 2020 om 15:52:
Beste mevr. Beks, kinderen en kleinkinderen, We willen jullie allen ons oprechte medeleven betuigen bij het plotseling overlijden van uw, man, jullie (schoon) vader en opa. We wensen jullie heel veel sterkte toe om dit grote verlies te verwerken. Mogen alle mooie en dierbare herinneringen aan hem jullie troosten en de kracht geven om verder te gaan. Met hartelijke groeten, Theo en Monique Voorhout
Gilde Sint Leonardus uit Beek en Donk heeft geschreven op 14 november 2020 om 12:04:
Het Gilde Sint Leonardus van de Donck wenst de familie heel veel sterkte met het verlies van Hans. Hans bedankt voor de samenwerking.
W en M van Boheemen uit Aarle-Rixtel heeft geschreven op 12 november 2020 om 15:09:
Wij hebben Hans altijd bijzonder gewaardeerd als persoon en voor zijn inbreng in de parochie. Wij zullen hem erg missen. Wij wensen u allen veel sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen. Wij bidden voor u allen.
Bart Boom uit Valkenswaard heeft geschreven op 12 november 2020 om 11:45:
Tineke en familie, gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Hans. Was in Vught mijn buurjongen uit de St. Catharinastraat. Ik ben er van geschrokken en wens jullie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
Jacques Grubben pr. uit Berg en Dal heeft geschreven op 11 november 2020 om 13:16:
Rust zacht, broeder in Christus! Heel veel sterkte aan u allen als gezin...
Rein Schravendeel di. uit Tilburg heeft geschreven op 10 november 2020 om 10:29:
Denkend aan Hans komen de vele aanvonden voor de geest op het Sint-Janscentrum waar wij beiden de opleiding tot diaken volgden. Hans had sterke overtuigingen, een ontwapenende manier van handelen en spreken en een innemende persoonlijkheid. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte! Ik bid voor Hans, en zeker ook voor Tineke en verdere familie om kracht in deze moeilijke tijd en bid daarnaast dat Hij die we Onze Vader mogen noemen, Hans een mooie plaats geeft in zijn huis, waar plaats is voor velen.
Marleen van Deursen uit Lieshout heeft geschreven op 9 november 2020 om 17:54:
Ik wens de familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Hans was voor mij een grote steun in een voor mij hele moeilijke tijd. Ik ben hem daar nog steeds dankbaar voor.
Toni en Mieke van den Bergh uit Beek en Donk heeft geschreven op 9 november 2020 om 13:46:
Wij wensen zijn Vrouw, Kinderen en Kleinkinderen veel sterkte met dit grote verlies. Hij zal met zijn vriendelijke aanwezigheid erg gemist worden in de Eustachius parochie.
Willem-Jan Hanegraaf uit Beek en Donk heeft geschreven op 9 november 2020 om 13:08:
Wat een triest dit plotselinge overlijden. Ik hoop dat hij zijn rust mag vinden bij onze lieve Heer en daar voor ons een voorbidder mag zijn. Alle kracht en sterkte voor zijn dierbare .
Zr. Madeleine Bouman uit Aarle-Rixtel heeft geschreven op 9 november 2020 om 09:28:
Sterkte voor de nabestaanden! We bidden in het klooster voor Hans, maar zeker ook voor zijn vrouw en verdere familie om sterkte en kracht in deze moeilijke tijd. Zodra ik het hoorde heb ik een kaarsje opgestoken in de Lourdesgrot in onze tuin. Als ik aan Hans denk - denk ik aan humor, inzet, bereidwilligheid; Kerstpakketen, spullen sorteren, Communie- en Vormselgroepen op bezoek in het klooster.... Sterkte, voor iedereen, in deze tijd waarin afscheid nemen zo moeilijk is.
Arnold van den Broek uit Liempde heeft geschreven op 8 november 2020 om 10:13:
Een onverwacht groot verlies voor de parochie. Heel veel sterkte aan de familie, de parochiegemeenschap en pastor Geoffrey de Jong en zijn team, ook mede namens de Heilig Hartparochie uit de kerkdorpen Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde.
Jacques Kals uit Lieshout heeft geschreven op 8 november 2020 om 08:52:
Beste Mevrouw Beks, Ik schrok toen mij dit trieste bericht ter ore kwam. Ik ken Hans persoonlijk niet zo goed. Ik ken hem van de liturgische diensten, vooral op de zondagen. Hij was heel toegewijd en straalde een grote betrokkenheid uit bij de parochie gemeenschap. Ik wens u en uw gezin veel sterkte en kracht in gebed en geloof. Mvg Chris en Jacques Kals
Jeanne van Oosterwijk uit Beek en Donk heeft geschreven op 8 november 2020 om 01:08:
Wat een groot verlies is dit. Ik zal Hans ontzettend missen, alleen al de menselijke vriendelijke Kant met altijd een luisterend oor. Hij voelde alles zo goed aan en was er als je hem nodig had. Heel veel mensen zullen hem gaan missen. Veel sterkte voor Tineke, kinderen en kleinkinderen.
Martien van Wanrooij uit Beek en Donk heeft geschreven op 7 november 2020 om 22:49:
Verbijsterd was ik toen ik dit bericht hoorde. Ik herinner me Diaken Beks als een fijn en betrokken mens, diep gelovig maar zonder dat hij zijn geloof aan anderen opdrong, hij stond open voor andere opvattingen en was vooral begaan met de mensen die het moeilijk hadden in de maatschappij. Ik zal je missen Hans, rust in vrede. Sterkte voor de nabestaanden en alle anderen die van Hans hielden
Joris van Boheemen uit Aarle-Rixtel heeft geschreven op 7 november 2020 om 22:10:
Heel erg veel sterkte, kracht en troost om dit verlies te dragen.
Geoffrey de Jong uit Kerstraat 3 Beek en Donk 5741 GK heeft geschreven op 7 november 2020 om 21:11:
Heel veel sterkte en troost gewenst. In gebed, Geoffrey.