Agenda 29 november 2020

De viering om 09.30 vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk in Beek en Donk kunt u volgen via onze webpagina: www.eustachiusparochie.nl op deze pagina staat een link als u die aanklikt kunt u naar de viering kijken.

De zondag viering vanuit de Michaëlkerk is ook te volgen op de zender van RTV kontakt

Aanmelden voor de viering hoeft niet. Wel willen we u vragen om, als u een viering bij wilt wonen, achter in de kerk uw naam en telefoonnummer te noteren op de lijst die er ligt. Deze lijst moeten we 2 maanden bewaren; daarna wordt hij vernietigd.

Bij voorbaat dank. De communie wordt uitgereikt op de plaats waar u zit. De voorganger komt naar u toe met de communie, dus wilt u in de bankjes blijven zitten. Bij voorbaat dank.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492 461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Saterday, november 28

19.00 Beek en Donk St Michaël church

English Mass

We would like to ask all those who wish to attend our English Mass on Saturday evenings at 7 p.m. to please come around the back of the vicarage and to enter via the sacristy. Please stay safe.

Zondag 29 november

09.30 Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie

Viering

Intenties in deze viering voor: Annie Konter-Scheffer, Tonia van Dijk (sterfdag), Overleden ouders van Asten-van Breugel en zoon Fried, Harrie en Jan van Dooren ( par/verj Harrie), Martien Verberne (verj), Gerda Verhoeven- van den Bogaart, Overleden ouders van Bommel-van Lierop en hun zonen Bennie en Sjef,

Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in Aarle-Rixtel, Tot welzijn van de Parochie

09.30 Lieshout St. Servatiuskerk

Intenties in deze viering voor: Maria Bekx-van Ass

11.00 Mariahout O.L.Vrouw van Lourdeskerk

Viering

Intenties in deze viering voor: Jan van den Broek (mged).

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk

Viering

Intenties in deze viering voor: Corrie Vereijken-van de Bogaard, Gerrit van Berlo, Intenties die staan opgeschreven in de kapel van Pater Eustachius.

Mededeling:

U kunt zich vanaf nu opgeven voor het bijwonen van een viering met Kerstmis. Helaas mogen er maar 30 bezoekers een viering bijwonen. Als u een viering bij wilt wonen in een van onze kerken, wilt u dan contact opnemen met parochiecentrum 0492-461216 om u aan te melden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

De vieringen rond Kerstmis zijn als volgt.

Kerstavond 24 december

20.00 uur nachtmis in Aarle-Rixtel

20.00 uur nachtmis in Beek en Donk

22.00 uur nachtmis in Lieshout

22.00 uur nachtmis in Mariahout

1e Kerstdag 25 december

09.30 uur viering in Aarle-Rixtel

09.30 uur viering in Lieshout

11.00 uur viering in Beek en Donk

11.00 uur viering in Mariahout

2e Kerstdag

11.00 uur viering in Beek en Donk

Levensmiddelen inzameling minderbedeelden Laarbeek

Ook dit jaar gaan we proberen om iets extra’s voor onze medemens te doen.

Vanaf zondag 29 november staan er weer manden achter in de kerk, hier kunt u uw houdbare producten leggen voor de minderbedeelden van Laarbeek. Dit jaar hopen we 82 mensen te kunnen verrassen met iets extra’s. I.v.m. corona kunnen we helaas geen houdbare levensmiddelen inzamelen in de supermarkten van Laarbeek. Helpt u ons weer mee?