Agenda

Op deze link kunt u wekelijks de vieringen volgen op zondag om 11.00 in de Michaelkerk.
Om 9.30 wordt om de week beurtelings de viering in de Servatiuskerk en de Onze-Lieve-Vrouw-presentatie uitgezonden. Zie ons vieringenrooster voor meer details.

Dinsdag 22 november

Woensdag 23 november

Agenda 30 november 2022

De eucharistievieringen op zondag zijn via livestream te volgen.

a.s. zondag om 09.30 uur vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout en om 11.00 uur vanuit de Sint Michaëlkerk te Beek en Donk via www.stream.eustachiusparochie.nl

Voor alle vragen betreffende de begraafplaatsen en de begraafplaatsadministratie kunt u contact opnemen met de beheerder van de begraafplaatsen Adri Vogels.

Telefoonnummer 06-29117680, mailadres: adrivogels@onsbrabantnet.nl

Donderdag 1 december

Vrijdag 2 december

Zaterdag 3 december

09.30 Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed

15.00 Beek en Donk De Regt

18.30 Mariahout Onze Lieve-Vrouw van Lourdes

Eucharistieviering m.m.v. Yolanda

Intenties in deze viering voor: alle intenties opgeschreven bij Maria in de Lourdesgrot

Zondag 4 december

09.30 Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed

09.30 Aarle-Rixtel Onze Lieve-Vrouw Presentatie

Eucharistieviering m.m.v.KOLVP

Intenties in deze viering voor: Overleden begunstigers van het Onze Lieve Vrouwe gilde, Peggy Smeenk, Frans Verschuuren, Tonia van Dijk (fund, sterfdag), Pastoor Mundus Tilman (verj), Bertus Verbakel en Astrid, vervolgde Christenen over de hele wereld, alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de Parochie.

Vandaag willen we na de viering weer samen koffie/thee drinken. Welkom!

09.30 Lieshout Sint Servatius

Eucharistieviering m.m.v. Willem-Jan Hanegraaf

Intenties in deze viering voor: Jan van der Heijden, Joan van der Heijden.

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk

Eucharistieviering m.m.v. Dameskoor Leonardus

Intenties in deze viering voor: Jan Kerkhof, Leny Buijssen-Kluijtmans, alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Eustachiuskapel.

Maandag 5 december

Dinsdag 6 december

Woensdag 7 december

Wist u dat….

• wij dringend op zoek zijn naar mannen en/of vrouwen die op dinsdag-, of vrijdagmorgen 1,5 of 2 uur in de tuin willen werken bij de Sint Servatiuskerk te Lieshout.
  • wij de kerkdeur van de Eustachiuskapel in Beek en Donk, niet meer open zetten voor een bezoek aan de kapel maar deze dichthouden zodat uzelf de deur kunt openmaken, dit om energie te besparen en de koude, wind en regen buiten te houden. De kapel is dus wel gewoon open tijdens openingstijden maar de buitendeur staat niet meer open.
  • We weer gaan starten met de inzameling van levensmiddelen om de minderbedeelden van Laarbeek iets extra’s te kunnen geven voor Kerstmis. We daarvoor manden achter in de kerk hebben staan waarin u uw lang houdbare producten, die u wilt geven, kunt inleggen. Ook staat er achter in de kerk een bus waarin u eventueel een financiële bijdrage kunt stoppen. Mogen wij, indien mogelijk, ook dit jaar op uw goedheid rekenen.
  • De herdenkingsviering van oud pastoor Michel Beckers gehouden wordt op zaterdag 17 december om 11.30 uur in de Michaëlkerk te Beek en Donk.
  • In de vorige “wist u dat” stond dat deze viering om 10.30 uur zou zijn, maar dat dat een tikfout was. Deze viering dus om 11.30 uur begint.