Agenda 19 juni

U kunt de zondagsviering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl   Via RTV Kontakt kunt u de zondagsviering van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk volgen.

Wilt u een viering bijwonen? Dat kan! Maar geeft u zich dan even telefonisch op bij het parochiecentrum in uw kern. Alvast bedankt.

Het is verplicht om tijdens de viering een mondkapje te dragen. Alleen tijdens de communie mag dit even af. Als u om gezondheidsredenen geen mondkapje kunt dragen, dan raden wij u dringend aan om thuis te blijven.

Voor deelname aan de Eucharistievieringen in Missieklooster Heilig Bloed kunt u contact opnemen met het klooster: 0492-461324 of kijkt u op www.missieklooster.nl

Zaterdag 19 juni

18.30 Mariahout O.L. Vrouw Vrouw van Lourdes

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Marietje Hagelaars-van Melfoort (mged) en overleden familie, Guus Franssen, Frans Leenders (verj) en overleden familie Leenders-van Rooij.

Zondag 20 juni

09.30 Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Hans Vermaes, Mien van den Heuvel-van Berlo, Harry Sanders, Herman en Annie Konter-Scheffer, Frans Vogels, Yolanda Da Costa-Gomez, voor alle intenties die opgeschreven staan in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de Parochie.

09.30 Lieshout Sint Servatius

Eucharistieviering

Intentie in deze viering voor: Rita Swinkels-Lefébure, Jaantje Francissen (mged), Anneke Francissen (mged), Mark Raaijmakers en overleden familieleden, Anneke van Moorstel (mged).

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Tonny van Brussel, Harrie van Empel en Hélène de dochter, Tonnie van de Laar-van de Rijdt, Lou Maas, Frans en Nolda Verhagen, Cees Huijbregts, Jan Toussaint, Arno van Asseldonk, Ria Engels-Vos, Harrie van Moorsel en overleden familie Van Moorsel-Bouw, intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

Woensdag 23 juni Mariakapel Bosscheweg Aarle-Rixtel