Agenda

Op deze link kunt u wekelijks de vieringen volgen op zondag om 11.00 in de Michaelkerk.
Om 9.30 wordt om de week beurtelings de viering in de Servatiuskerk en de Onze-Lieve-Vrouw-presentatie uitgezonden. Zie ons vieringenrooster voor meer details.

Agenda 11 augustus 2022

De eucharistievieringen op zondag zijn via livestream te volgen.

Voor alle vragen betreffende de begraafplaatsen en de begraafplaatsadministratie kunt u contact opnemen met de beheerder van de begraafplaatsen Adri Vogels.

Telefoonnummer 06-29117680, mailadres: adrivogels@onsbrabantnet.nl

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Jo Bunthof-Jans (mged), Anneke Vermeulen (mged). Na afloop van deze viering wordt er koffie/thee geschonken. U bent van harte welkom!

Zondag 14 augustus

09.30 Aarle-Rixtel Onze Lieve Vrouw Presentatie

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Jan en Harrie van Dooren, Johan Verschuuren (verj), Hetty van Boheemen, Tiny Oude Wolbers, Marie Verbakel–van de Zanden en overleden familie Verbakel-van de Zanden, Hans Vermaes, Voor alle misintenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de Parochie.

09.30 Lieshout Sint Servatius

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Pastoor Morel (fund), Jan van Dooren (verj/fund), Miet Dekkers (fund), Hans Roijakkers (jrgt), Jan van der Heijden, Joan van der Heijden, Gerarda van den Elsen-van Hoof (mged), Betsie Slegers-Toonders (mged), Ans de Baaij-van de Ven (mged).

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk

Woord en communieviering

Intenties in deze viering voor: Liza Anna zuster Jucunda Raaijmakers en hun ouders, Joanna Pepers-van Leuken, en voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Eustachiuskapel.

Maandag 15 augustus

20.00 Mariahout Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Gebedsviering, na afloop lichtprocessie door het park met een afsluiting bij de Lourdesgrot.

Intenties in deze viering voor: Levende en overleden leden van de broederschap van Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Alle intenties opgeschreven bij Maria in de Lourdesgrot, Pastoor Van Eijndhoven, overleden leden van de werkgroep Lourdesgrot, Marianne van de Ven-van den Broek, Peter van Melis, Sies en Johanna van Hooft-Verhoeckx, Overleden ouders Rooijakkers-Berkers, Pastoor Leemans, Martien van den Heuvel, Pater Arie Wester, Diaken Hans Beks, Hans Leenders, Toon Bardoel.

Na afloop van deze viering wordt er koffie/thee geschonken om gezellig nog even na te praten. U bent van harte welkom!

Dinsdag 16 augustus

Woensdag 17 augustus

Donderdag 18 augustus

Vrijdag 19 augustus

Zaterdag 20 augustus

Woord en comunieviering

Intenties in deze viering voor: Alle intenties opgeschreven bij Maria in de Lourdesgrot.

Zondag 21 augustus

09.30 Aarle-Rixtel Onze Lieve Vrouw Presentatie

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Janus Vereijken (verj), Bert van Boxmeer, Martien Verbeeten (verj), Harrie van Boxmeer (jrgt) Overleden gildebroeders van het Onze Lieve Vrouwe Gilde, Overleden ouders van de Most-de Groot, Overleden ouders Vlamings-Klomp (sterfdag), Familie Claassen-Coolen, Frans Verschuuren, Tot welzijn van de Parochie.

09.30 Lieshout Sint Servatius

Eucharistieviering

Intenties in deze viering voor: Piet en Digna van der Sanden-Merks (fund), Kees en Miet van de Hurk-de Groot en hun zonen Ad, Han en Piet.

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk

Intenties in deze viering voor Antoon van Osch

Maandag 22 augustus

Dinsdag 23 augustus

Woensdag 24 augustus

Donderdag 25 augustus

Vrijdag 26 augustus

Zaterdag 27 augustus

Zondag 28 augustus

09.30 Aarle-Rixtel Onze Lieve Vrouw Presentatie Pater Eustachiusviering

Woord en gebedsviering m.m.v. Onze Lieve Vrouwe Gilde en samenzang.

Intenties in deze viering voor: Herman en Annie Konter, Reni  Janssen, Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de Parochie

09.30 Lieshout Sint Servatius Pater Eustachiusviering

Eucharistieviering m.m.v. Sint Servatiusgilde en Willem-Jan Hanegraaf.

Intenties in deze viering voor: Zuster Aurea (fund).

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk Pater Eustachiusviering

Woord en communieviering m.m.v. Klarinet trio, het Antonius-, en het Leonardusgilde

Intenties in deze viering voor: Frie Couwenbergh

Maandag 29 augustus

11.00 Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed

Eucharistieviering met Mgr De Korte (Engelstalig)

Dinsdag 30 augustus

Woensdag 31 augustus

Donderdag 1 september

Wist u dat….

• op 28 augustus de PCI (Parochiéle Caritas Instelling) van de parochie nieuw leven wordt ingeblazen onder de naam “Eustachius in beweging“. In iedere kern zal in dat weekend een viering zijn. Op deze zaterdag en zondag zal de opbrengst van de collecte dan ook geheel bestemd zijn voor “Eustachius in beweging”.
  • het parochiecentrum in Aarle-Rixtel i.v.m. vakantie gesloten is van 1 t/m 26 augustus
  • het parochiecentrum in Lieshout en Mariahout gedurende de vakantieperiode gewoon open zijn.
  • het parochiecentrum in Beek en Donk gesloten is op:

woensdag 31 augustus en vrijdag 2 september,

woensdag 28 september en vrijdag 30 september,

woensdag 5 oktober en vrijdag 7 oktober.

Op alle andere dagen is het parochiecentrum gewoon open van 09.00 tot 12.00 uur.