Home

In verband met het Corona-virus zijn onze kerken niet of beperkt toegankelijk.
U kunt onze vieringen online volgen via deze link. Tevens worden de vieringen live gestreamd via Omroep Kontakt

sitecollage

Welkom op de website van de Parochie Zalige pater Eustachius van Lieshout.

Onze parochie is op 1 januari 2015 ontstaan uit een fusie van alle parochies in de gemeente Laarbeek.
U kunt alle informatie van deze site vinden door in de linker kolom op het betreffende onderwerp te klikken.

Onder het kopje mistijden kunt u de adressen van de kerken in onze parochie vinden ook in de agenda als u op de rechterkolom klikt.

Op onze site  kunt u de versie van de beleidsnota van Bisschop Gerard de Korte vinden onder het kopje nieuws.


Huisbezoeken.

Vindt u het fijn om eens een bezoekje van de pastor of de diaken te krijgen of om de communie thuis te ontvangen?
Het kan zijn dat u zelf of één van uw familieleden ziek is en graag een bezoekje wil, of misschien wilt u zomaar een (vertrouwelijk) praatje maken?

De pastor of de diaken komen graag bij u op bezoek. Voor een huisbezoek Hoeft u maar te bellen naar het secretariaat 0492-461216

Wilt u de communie thuis ontvangen omdat u niet naar de vieringen in de kerk kunt komen? Ook dat kan. Neem ook in dat geval even contact op met het secretariaat 0492-461216 en er wordt dan een afspraak voor het thuisbrengen van de communie met u gemaakt.

 
 
Beste parochianen,
 
Inmiddels hebben wij als parochie een Kvk-Nummer gekregen, dit is 74838504.
Op de website van de Rooms Katholieke kerk is een speciale pagina ingericht over het preventiebeleid. Deze pagina’s zijn te vinden onder https://www.rkkerk.nl/praktische-informatie-voor-bisdomparochie/. Via deze pagina kom je dan bij het preventiebeleid.
Iets verder naar beneden is een link van het dossier seksueel misbruik te vinden.(https://www.rkkerk.nl/dossiers/dossier-misbruik/
 
 
 

Om een aantal praktische en pastorale redenen is door het pastorale team besloten om de zaterdagavondvieringen van Lieshout en Mariahout, naar de zondag te verschuiven.

Protocol per 10-07-2020 is te vinden onder her kopje NIEUWS.

Berichtje van Pater Wester, 1 augustus 2020

Beste parochianen, na hectische dagen waarin na onderzoeken bleek dat ik een tumor heb in de alvleesklier. Operatie is niet mogelijk. Het enige lichtpuntje is een chemokuur. Deze vindt pas plaats als ik voldoende aangesterkt ben. Daar wordt nu aan gewerkt. Ik heb veel pijn gehad maar met hulp van de pijnspecialist hebben we de pijn aardig onder controle.

Mij past veel dank voor uw meeleven in de vorm van kaartjes, mailtjes, bloemen, en bovenal uw gebed. Mijn levensinstelling is altijd geweest dat ons leven gedragen wordt door onze hemelse Vader, die ons geschreven heeft in de Palm van zijn hand. Wat mij nu overkomt is niet uniek. Velen onder ons worden geconfronteerd met ziekte, lijden en dood, en niet te vergeten de nodige teleurstellingen. Het is Gods Geest die ons kracht geeft naar kruis, dat is mijn vaste overtuiging. Nu de dood naderbij komt voor mij geloof ik met zekerheid dat er een leven na dit aardse bestaan is, waar geen dood of ziekte zal zijn.

Ik hoop van harte binnenkort weer in Lieshout te zijn om van daaruit een chemokuur in Elkerliek te volgen. Laten we elkaar vasthouden in voor- en tegenspoed. Een hele hartelijke groet aan u allen. Vrede en alle goeds

Pater Arie Wester

This content will go after WordPress posts