Misintenties

Een misintentie in de Parochie Zalige pater Eustachius van Lieshout kost € 11,00. U kunt het bedrag overmaken op onze rekening bij de Rabobank: IBAN: NL 40 RABO 0105 0230 78, BIC: RABO NL2U of via het bankrekeningnummer van uw kerk.
Ook kunt u de intentie aanvragen via de envelop achter in de kerken en daarna deze envelop in de brievenbus bij de administratie van uw kerk deponeren; of u kunt telefonisch of persoonlijk tijdens openingstijden van de administratie bij uw kerk een intentie opgeven. (zie voor deze openingstijden het kopje ‘Contact’)

De misintenties voor alle kerken in Laarbeek zijn voortaan te vinden op de home-page van onze website door op de agenda-datum en dan tijdstip te klikken. Door op de kolom ernaast te klikken komt het adres in beeld waar de kerk, kapel gevestigd is.